Британка получи разрешение да направи онлайн залози за над 380

...
Британка получи разрешение да направи онлайн залози за над 380
Коментари Харесай

Британка изхарчи 380 000 паунда наведнъж в онлайн залагания. Лондон въвежда спешни регулации

Британка получи позволение да направи онлайн залози за над 380 000 английски лири в границите на една сесия. Този и доста сходни случаи, както и неналичието на какъвто и да е надзор в залагането онлайн във Англия, станаха мотив за въвеждането на възбрана за потреблението на кредитни карти за онлайн залози на Острова, оповестява The Guardian.

Тя ще влезе в действие на 14 април тази година, а задачата е да се предотврати употребата на уязвимите клиенти.

Основните уеб страници за
залагания, в това число PokerStars, Betfair, 888 и Bet365, понастоящем разрешават на клиентите си да вършат депозити онлайн, употребявайки кредитни карти, което докара до предизвестия от страна на акциите, че комарджиите рискуват да натрупат огромни задължения.

Миналата година нашумя подобен случай с проблематична комарждийка, която използва цели девет кредитни карти, с цел да харчи стотици хиляди английски лири в онлайн
казина. Според дамата, фирмите за онлайн залози пренебрегнали очевидните й признаци за зависимост и по този начин тя станала жертва на неограничените благоприятни условия за залози. Загубите й включват една от 54 000 английски лири за една нощ, както и залози на стойност над 380 000 английски лири на един уеб страница за една сесия.

Освен това беше разкрито, че снабдители на платежни услуги като PayPal позволяват на проблематичните комарджии да заобикалят банковите предели и да харчат по 150 000 английски лири дневно.

В допълнение към спирането на кредитните карти, Комисията също се готви да разгласи, че участието към услугата GamStop ще се трансформира в изискване за приемане на лиценз за онлайн
залагания. GamStop е услуга, която разрешава на хората, които желаят да ограничат себе си от хазарт, да дават своите данни, които по-късно се споделят с фирмите за онлайн залози и по този начин да им попречат да открият нови профили, от които да залагат. Системата е основана, с цел да забележи и опити за илюзия като да вземем за пример подправени профили с псевдоними.

Одобрението на услугата GamStop от комисията значи, че всеки
букмейкър или онлайн казино, които желаят да работят във Англия, ще би трябвало да се записват в мрежата ѝ. 

Предложението за забрана на кредитните карти в онлайн залаганията е политика от септември 2018 година, която бе подкрепена от депутатите, с цел да се предотврати употребата на уязвими клиенти от хазартните компании.

Последните промени идват на фона на възходящите упования, че държавното управление ще стартира процеса на правене на нов закон за
хазарта, който ще размени признатия от държавното управление на Тони Блеър през 2005 година, който бе подложен на критика за фрапантно понижаване на регулацията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР