Британка дълго време страдала от проблем със задържане на урината

...
Британка дълго време страдала от проблем със задържане на урината
Коментари Харесай

Вагина осакатява пениси

Британка дълго време страдала от проблем със задържане на урината и в последна сметка се решила на интервенция, само че след нея тъгите ѝ станали още по-големи. 50-годишната жителка на Брайтън се разболяла от стресова уринарна инконтиненция след раждането на единственото ѝ дете. Заради това тя имала и проблеми с мъжете в леглото. Тогава Тереза Бартрам се решила да легне под ножа на хирурга, с цел да в профил недъга, написа New Yor Post, представен от "Блиц ". Жената седем години живяла без секс, като в последна сметка на нея ѝ бил подложен синтетичен възел към междинната част на пикочния канал.

За няколко години Тереза не запомнила за своя кусур, до момента в който през 2009 година не се случило нещо извънредно. По време на секс нейното влагалище едвам не отрязало пениса на нейния сътрудник.

"Сякаш там вътре има остри зъби. Когато той го извади, целият беше в кръв. Имаше алено леке на чаршафа ", спомня си Тереза.

Според Тереза, за случилото се е отговорен поставения в нея възел, само че лекарят траял да я твърди, че това не е по този начин. Шест месеца по-късно двойката се разделила и в този момент дамата още веднъж се опасява да прави секс с мъже.



Тереза даже пробвала да се стегне и почнала да се занимава интензивно със спорт, само че това довело до съществени проблеми за здравето ѝ, в това число диария и болки в стомаха. В последна сметка на нея ѝ била сложена диагноза: синдром на раздразнени тънки вътрешности. Предписали ѝ антидепресанти. След това пък на дамата бил изрязан пикочния мехур.

Едва през 2015 година лекарите съумели да отстранен поставения в нея възел, тъй като той развалил стена на влагалището ѝ, вследствие на което се развил цирей. По време на интервенцията по отстраняването станало ясно, че мрежичката е била поставена прекомерно ниско и по тази причина се е втвърдила.

"Казаха ми, че това е лесна интервенция, която ще усъвършенства моя полов живот и ще излекува незадържането, само че тя унищожи всичко. Тя направи вагината ми смъртоносно рискова и ме обрече на самотност ", жалва се Тереза.

Сега Тереза още веднъж страда от проблем с незадържането, поради което на нея ѝ се постанова непрекъснато да носи превръзки и да спи на особено фолио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР