Британка боядиса веждите си и започна да изглежда като извънземно

...
Британка боядиса веждите си и започна да изглежда като извънземно
Коментари Харесай

Жена си оцвети веждите и се случи нещо шокиращо СНИМКИ

Британка боядиса веждите си и стартира да наподобява като извънземно заради алергия към съставен елемент от боята, а на лицето й се появиха мощни оттоци, оповестява "Сън ".

Преди процедурата в салон 34-годишната жена предизвестила, че е алергична към вещество, съдържащо се в боята за коса - парафенилендиамин. Това вещество обаче се озовало в сместа, която била нанесена върху веждите ѝ.



В резултат на това британката била приета в болница с издут ларинкс и оток на лицето. Според думите на дамата, веждите й горяли. „ Цялото ми лице стартира да се подува. Приличах на извънземен галактически завоевател “, спомня си дамата.



Тя също по този начин добавила, че е трябвало да прекара няколко дни в болничното заведение, до момента в който е била лекувана с нужните медикаменти, поставяни интравенозно. В резултат веждите й изгоряли изцяло, а по челото й останали белези. След това веждите израснали за три месеца. Алергията на британката към парафенилендиамин почнала преди девет години, когато си направила татуировка с къна.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР