Британецът Тайсън Фюри разказа истинска история за срещата си със

...
Британецът Тайсън Фюри разказа истинска история за срещата си със
Коментари Харесай

Тайсън Фюри говори 20 минути с мъж в Белфаст, който бил на ръба на самоубийството

Британецът Тайсън Фюри описа същинска история за срещата си със измъчен от меланхолия мъж в хотел в Белфаст в сряда.
 Тайсън Фюри организира открита подготовка в Белфаст @@@

Фюри е в столицата ан Северна Ирландия, с цел да се изправи против Франческо Пианета на „ Уиндзор Парк “ в довечера, само че някогашният международен световен първенец в тежка категория прекарва часове в диалози и фотоси с почитателите и предоставяне на безчет подписи.

" I don't want a pat on the back. I want to help. " @Tyson_Fury sat down with a stranger suffering from depression who approached him at his hotel at Belfast this week...

MUST WATCH #TeamMTKGlobal#MentalHealth#ItsOkNotToBeOk pic.twitter.com/erUSIMj5lo
— MTK Global (@MTKGlobal) August 18, 2018
Фюри разкри, че е употребявал опита от личната си битка с депресията, с цел да помогне на човек, който е отишъл при него, до момента в който е бил с екипа си в хотела си.

“При мен пристигна един човек, който беше на ръба на самоубийството. Каза, че незабавно би трябвало да поговори с мен. Каза, че не може да приказва пред другите и не можех да го оставя самичък. Излязохме и разговаряхме в продължение на 20 минути. Това са моментите, които ме карат да се усещам благополучен. Въпросът не е да подкрепяш някого, а да споделяш опита си. Знам, че бих могъл да оказа помощ на хората, тъй като съм го претърпял. Щом аз мога да преодолея депресията, тогава всеки може. Помощта на хората е по-добра от парите и популярността”, описа Тайсън Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР