Британецът Тайсън Фюри е с 20 килограма по-тежък от съперника

...
Британецът Тайсън Фюри е с 20 килограма по-тежък от съперника
Коментари Харесай

Фюри доста по-тежък от Уайлдър преди сблъсъка

Британецът Тайсън Фюри е с 20 кг по-тежък от противника си Дионтей Уайлдър преди конфликта сред двамата за международната купа в тежка категория на Световния боксов съюз (WBC).
Двамата непобедени боксьори се изправят един против различен тази нощ в " Стейпъл Сентър Арина " в Лос Анджелис, като се чака дуелът да стартира към 7:00 часа сутринта българско време, само че това може да се случи по-рано или по-късно според от времетраенето на другите мачове от галавечерта.
Фюри, който има 27 победи в 27 мача, спря кантара на 116.34 кг, до момента в който американският му конкурент бе измерен на 96.38 кг.
Въпреки сериозното си теглово превъзходство, Фюри е с 9 кг по-лек от юни, когато направи завръщането си на кръга след повече от две години пауза.
За разлика от вчерашната конференция, този път британецът и Уайлдър, който е с 39 нокаута в 40 дуела, резервираха отдалеченост и не влязоха в борба по време на тегленето.
" Това несъмнено е най-важният бокс в кариерата ми, само че не и най-трудният. Бил съм се с много по-корави противници от него. Ще го нокаутирам ", съобщи американецът след измерването, до момента в който Фюри резервира безмълвие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР