Британецът Райън Пенистън, който не бе изиграл нито един мач

...
Британецът Райън Пенистън, който не бе изиграл нито един мач
Коментари Харесай

Приказката на Пенистън в Куинс Клъб продължава

Британецът Райън Пенистън, който не бе изиграл нито един мач на равнище АТП преди началото на тази седмица, се класира за четвъртфиналите на шампионата от сериите АТП 500 в Куинс Клъб, Лондон, откакто победи аржентинеца Франсиско Серундоло с 6-0, 4-6, 6-4 в мач от втория кръг на конкуренцията.

180-ят в света Пенистън получи уайлдкард за присъединяване в главната скица от уредниците и се възползва оптимално от получения късмет, с цел да запише два следващи триумфа. 26-годишният британец стартира стремително дуела със Серундоло и не даде нито един гейм на противника си в първия сет, само че във втората част аржентинецът осъществя единствения пробив, с цел да изравни резултата. В решаващия трети сет Пенистън взе подаването на съперника си два пъти и по този метод затвори мача след тъкмо два часа игра. За място на полуфиналите в Куинс Пенистън ще спори със сърбина Филип Крайнович, който победи американския квалификант Сам Куери с 4-6, 6-3, 6-4.

За през днешния ден програмата на шампионата планува да се изиграят всички четвъртфинални дуели, като първи на корта ще излязат Алехандро Давидович Фокина и Ботик ван де Зандсхулп, а по-късно предстоят мачовете Томи Пол - Матео Беретини, Пенистън - Крайнович и Емил Руусувуори - Марин Чилич. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР