Британецът Крис Оуен си докарва добри пари, около 1000 паунда

...
Британецът Крис Оуен си докарва добри пари, около 1000 паунда
Коментари Харесай

Британец печели всяка година добри пари от оплаквания

Британецът Крис Оуен си докарва положителни пари, към 1000 паунда годишно, като се оплаква от майонезата, която директно волята се сервира в ястията му , написа в " Дейли мирър ".

По специалност 39-годишният господин Оуен е пиар шеф, родом от град Хай Уикъм в графство Бъкингамшър. Където и да си поръча храна, той постоянно предизвестява, че не желае тя да бъде гарнирана с майонеза. Но забързаните готвачи механично му я поставят в чинията. При недоволство господин Оуен получава или отплата, или гратис второ ядене.

" Майонезата е един от най-големите тирани , които ни натрапват в чинията ", твърди пиар експертът. " Тя най-вече изобилства в бъргърите, където се поставя даже без да ни питат . Това е добър мотив да се създадат пари ", не крие той.
 
 Thinkstock/Getty Images

Крис бе избран от в. " Сън " като най-големия мърморко на Острова . Той подканва всички свои сънародници да пазят правата си в заведенията и да не простят на притежателите за неприятното обслужване. Клиентът не е задължен да си заплаща за сходно отношение.-->

Откакто е почнал да обсипва екипите с недоволствата си, Крис бил спечелил към 3000 лири.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР