Британецът, който се роди без полов орган, най-накрая ще загуби

...
Британецът, който се роди без полов орган, най-накрая ще загуби
Коментари Харесай

Мъж без пенис ще прави секс на 44 години

Британецът, който се роди без сексуален орган, най-сетне ще загуби девствеността си, откакто към този момент му бе вграден бионически пенис за 50 хиляди лири. За страдание ще би трябвало да прояви малко самообладание. В началото ще би трябвало да свикне за най-малко 10 дни да тества ерекцията си, оповестява The Sun. А по-късно да минат най-малко шест седмици, преди Андрю Уордъл да стартира да се занимава със секс.

"Много съм благополучен, че мога да продължа напред. За мен не е значим толкоз първия секс, както за останалите. Та аз живях 44 години без пенис и някак си се справях с неговата липса. Разбира се, че очаквам първия си секс с неспокойствие, само че тази интервенция в действителност ще ми разреши да съм част от обществото ", твърди Андрю.

Бионичният пенис е създаден и основан от уролога Дейвид Ралф и неговите сътрудници. Когато го попитали дали желае пенисът му да бъде екипиран с две тръбички, той се пошегувал и споделил, че ще му стигне и една, тъй като "не е порнозвезда ". Андрю се родил с рядката болест екстрофия на пикочния мехур, която се среща на един от 20 милиона души. Хора с такова заболяване имат тестиси, само че не и пенис.

Лекарите опитвали да създадат всевъзможни интервенции на Андрю, с цел да заместят половия орган, само че без триумф. Така се стигнало до 2012 година, когато той опитал да се самоубие. След като го избавили и пристигнал на себе си, решил, че ще продължи да се бори и по този начин стигнал до лекар Ралф.

Сега Андрю възнамерява да работи в благотворителна организация и да оказва помощ на хора, които желаят да се самоубият.

"Просто съм благополучен да си върна живота. Много ми пристигна и от това, което претърпях - натискът на обществото, на което би трябвало да отговаряте. Всички си мислят единствено за това по какъв начин ще върша първия си секс в живота, само че става въпрос за напълно друго - за взаимоотношенията и живота като цяло ", признава Андрю.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР