Британецът, който беше в критично състояние през миналия месец след

...
Британецът, който беше в критично състояние през миналия месец след
Коментари Харесай

Оцелял при атака с новичок отново в болницата заради проблеми с очите

Британецът, който беше в сериозно положение през предишния месец след отравяне с химически сътрудник новичок, още веднъж е признат в болница поради проблем с очите.

Чарли Роули беше открит в безпомощно положение дружно с приятелката си 44-годишната Доун Стърджис в град Еймсбъри - на към 10 километра северно от Солсбъри, където бяха отровени Сергей и Юлия Скрипал. Доун Стърджис умря. Смъртта й се преглежда като ликвидиране. Впоследствие Роули беше изписан. Отровените през март месец съветски жители Сергей и Юлия Скрипал се лекуваха с месеци в болничното заведение след натравяне с тъкмо това вещество.

" Той ми сподели, че не може да вижда, има мъгляв взор ", сподели Матю Роули пред вестник " Гардиън ", който е брат на Чарли.

Матю Роули добави, че брат му е в интензивно поделение в болничното заведение в Солсбъри. Той разясни, че не е дипломиран, с цел да може да каже дали новото заболяване е обвързвано с отравянето, само че добави, че е " много огромно съвпадане ".

От болничното заведение в Югоизточна Англия споделиха пред Агенция Франс Прес, че не могат да разясняват самостоятелни случаи, само че прибавиха, че сега никой не е лекуван за последствия от отравяне с новичок. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР