Британецът Колин Фърт е поредната филмова звезда, обявила, че повече

...
Британецът Колин Фърт е поредната филмова звезда, обявила, че повече
Коментари Харесай

Холивуд обръща гръб на Уди Алън

Британецът Колин Фърт е следващата кино звезда, оповестила, че повече няма да работи с Уди Алън, съобщи Би Би Си. Изявлението на артиста следва старите обвинявания в полов тормоз, повторени през вчерашния ден от доведената щерка на режисьора Дилън Фароу, както и образеца на редица сътрудници на Фърт при започване на седмицата, обърнали тил на режисьора в светлината на акцията #MeToo. И накара изданията от двете страни на Атлантика да се запитат: след 4 оскара, десетилетия боготворене и над 60 кино лентата, това ли е краят на кариерата на Уди Алън?

" What I don't understand is how is this crazy story of me being brainwashed and coached more believable than what I'm saying about being sexually assaulted by my father? " -- @realdylanfarrow#FarrowThisMorningpic.twitter.com/eNbQyXOVv1
— CBS This Morning ❄️ (@CBSThisMorning) January 18, 2018
Обвиненията против Алън предхождат акцията #MeToo с 25 години, и въпреки формалното следствие да приключва без да са повдигнати обвинявания, Дилън не повтаря изказванията си от години. Осиновена щерка на Алън и Миа Фароу от дългогодишната им връзка, в телевизионно изявление за CBS оня ден тя повтори, че доведеният й татко я е завел на тавана на къщата им и е блудствал с нея през 1992 година, когато е била на 7 години. И добави, че Алън постоянно я канел да лежат в леглото дружно по долни дрехи.

" Той лъже от години ", съобщи 32-годишната през днешния ден Дилън.

През 1992 година Фароу и Алън водят люта борба за настойничество над децата. Две следствия против артиста завършват, без да съберат задоволително доказателства за обивиненията. През 2014 година Дилън ги повтори в отворено писмо и запита за какво Холивуд я пренебрегва от години, и настоя, че Алън е употребявал властта и известността си, с цел да прикрие следите си. Тогава тя бе подкрепена от брат си Ронан - също осиновен от Алън, а през днешния ден един от публицистите, създали разкритията за Харви Уайнстийн.

" Въпреки че семейство Фароу цинично употребява опциите, разкрити от акцията " Времето изтече ", с цел да повтори от дълго време дискредитираните си обвинявания, това не ги прави по-достоверни ", уточни 82-годишния Алън в отговор. " Никога не съм блудствал с щерка си - както заключиха всички следствия преди четвърт век. "

Независимо от от началото на седмицата редица артисти се разграничиха от Алън. Тимъти Чаламет, изгряваща звезда от нашумелите филми " Наречи ме с твоето име " и " Лейди Бърд ", разгласи, че ще подари заплатата си от идния филм на Алън за благотворителност; режисьорката на " Лейди Бърд " и актриса Грета Гъруиг изрази страдание, че се е снимала в " На Рим с обич " от 2012 година, а най-новият филм на Алън " Въртележка " е боксофис неуспех със единствено милион и четиристотин хиляди $ в боксофиса от началото на декември. В отбрана на Алън се е оповестил, към този момент, само Алек Болдуин, наричайки новото отношение към режисьора незаслужено и тъжно.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Шоубиз (3966)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР