Британецът Кайл Едмънд победи представляващия Узбекистан Денис Истьомин със 6-2,

...
Британецът Кайл Едмънд победи представляващия Узбекистан Денис Истьомин със 6-2,
Коментари Харесай

Кайл Едмънд върви по график за четвъртфинал с Григор Димитров

Британецът Кайл Едмънд победи представляващия Узбекистан Денис Истьомин със 6-2, 6-2, 6-4 единствено за 1 час и 37 минути игра и се класира за третия кръг на Australian Open 2018. Роденият в Йоханесбург е най-вероятния съперник на Григор Димитров на четвъртфинала, който би трябвало да се играе във вторник. Разбира се преди този момент българинът би трябвало да завоюва идващите си три срещи.

 Марта Костюк с пета победа на Australian Open 2018
Марта Костюк с пета победа на Australian Open 2018

Три украинки се класираха измежду най-хубавите 32 в Мелбърн

Едмънд победи в първия кръг финалиста от US Open 2017 Кевин Андерсън и с помощта на отпадането на №8 Джак Сок (САЩ) на процедура оглави осмината на схемата. Кайл ще играе в петък с положителния наш познайник, грузинеца Николоз Басилашвили, справил се с белгийския квалификант Рубен Бемелманс с 7-5, 6-1, 6-3 за 1 час и 42 минути. Басилашвили игра през предходната година полуфинал с Григор Димитров в София, като преди този момент беше отстранил Доминик Тийм.

Истьомин имаше проблеми в мача. През 2017 година той отстрани Новак Джокович, само че по-късно нямаше сили против Григор Димитров.

Хърватският занаятчия на сервисите Иво Карлович може да играе с Едмънд на осминафинал. " Доктор " Иво още веднъж направи маратонски мач, залагайки на неотразимия си сервис. Той победи в пет сета японеца Юичи Сугита с 7-6(3), 6-7(3), 7-5, 4-6, 12-10 за 4 часа и 37 минути.

Карлович ще играе в петък с италианеца Андреас Сепи, поставил завършек на присъединяване японеца Йошихито Нишиока след 6-1, 6-3, 6-4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР