Британецът Филип Ноуел разказа пред Дейли Мейл, че бил приятел

...
Британецът Филип Ноуел разказа пред Дейли Мейл, че бил приятел
Коментари Харесай

Британец разказа как приятелката му скъсала с него след многогодишна връзка заради единия от лондонските терористи

Британецът Филип Ноуел описа пред " Дейли Мейл ", че бил другар на Чарис Лиъри, която скъсала с него поради единия от касапите от Лондон. 46-годишният британец отбелязва, че е бил като ударен от гръм, когато дамата, която толкоз доста обичал прекъснала връзката им единствено с един есемес, само че още повече бил изумен, когато единствено три месеца по-късно тя се омъжила за Рашид Радуан, един от тримата терористи, на обичайната ислямска сватбена гала в Дъблин.


Чарис и терористът Рашид на сватбата им

Преди това, Филип Ноуел и 38-годишната Чарис Лиъри са имали 9-годишна връзка като даже двамата са живели дружно в Манчестър.


Филип Ноуел и Чарис Лиъри

Филип допуска, че евентуално Рашид, на който през 2009 година му било отказано приемането на леговище във Англия е решил благодарение на женитбата да се оправи с проблемите, свързани със законодателството по отношение на мигрантите.



" Не зная по какъв начин се е чувствала и какво си е мислила Чарис след нашата разлъка, само че считам, че тя е била доста самотна откакто нашата деветгодишна връзка завърши. Аз бях шокиран и печален, когато всичко свърши, а евентуално и тя се е чувствала по този начин. Тогава евентуално се е появил бъдещият терорист и я е съблазнил в нейната самотност ", декларира Филип Ноуел.



Както БЛИЦ към този момент писа, Чарис и Рашид са се разделили през януари тази година, тъй като джихадистът се опитвал да накара жена си да одобри исляма и наложил строги правила по отношение на нея и тяхната обща щерка, която е няма и две годишна възраст.



Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР