Британецът Брайън Уедърол, на 45 г., управлявал автомобила си, в

...
Британецът Брайън Уедърол, на 45 г., управлявал автомобила си, в
Коментари Харесай

Британски шофьор караше по пътя, когато изневиделица в мъглата се появи най-страшният му кошмар

Британецът Брайън Уедърол, на 45 година, управлявал автомобила си, в което било фамилията му, в прохода Къркстоун, когато ненадейно пред него от гъстата мъгла се появил хеликоптер от специфични сили, оповестява " Дейли Мейл ".

Удивителните фрагменти демонстрират по какъв начин водачът минава велосипед от лявата си страна, преди да се приближи до бял Сеат от другата страна на пътя. Брайън Уедърол внезапно удря спирачките, тъй като за негова и всеобща изненада непредвиденият хеликоптер излязъл от мъглата пред него като от нищото и също така бил на доста ниска височина, оповестява Блиц.



Тези хеликоптери  `Blue Thunder` са употребявани от английските сили за специфични задачи, измежду които и антитерористични.



Във видеозаписа се чува сюрпризирания глас на водача: " Уау, какъв огромен хеликоптер. Това не е нещо, което можеш да видиш постоянно ".



Описвайки момента, строителният инженер Брайън Уедърол от Дърам декларира: " Просто не можех да допускам, в никакъв случай не съм виждал нещо сходно. Бях на отмора по това време и пътищата бяха неприятни. Това се случи към 14:00 като цялото ми семейство беше в колата, в действителност беше много страшничко и имахме шанс, че не се случи някой случай ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР