Британецът, блудствал с 6-годишно дете у нас, остава в затвора.

...
Британецът, блудствал с 6-годишно дете у нас, остава в затвора.
Коментари Харесай

Британецът,блудствал с 6-годишно дете у нас, остава в затвора


Британецът, блудствал с 6-годишно дете у нас, остава в пандиза. Състав на Софийския градски съд не почете настояването на отбраната за условно предварително освобождение на оставащите му четири години, шест месеца и девет дни наказване затвор на подсъдимия британец Колин Такър.

Той е наказан за обезчестяване на шестгодишно момиченце в село Ново градище, община Стражица.

Преди началото на днешното правосъдно съвещание, отбраната изиска от съда делото да се гледа при закрити врата.

От своя страна отбраната уточни, че обвиненият би трябвало да бъде предварително освободен от пандиза, заради влошеното му здравословно положение. Освен това са налице и позитивни оценки за положителното му държание и отношение в пандиза, както и извършване на всички сложени задания и отговорности по време на престоя му в пандиза.

От Държавното обвиняване помолиха съда да оставят без почитание претекстовете на отбраната за предварително условно освобождение от пандиза, тъй като рискът от още един рецидив е доста висок. Стана ясно, че са налице данни за поправянето на лицето в престоя му в пандиза.

След малко правосъдно съвещание, съдът отхвърли настояването на отбраната за гледане на делото при закрити врата и за условно предварително освобождение на подсъдимия.

Решението на съда може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд в границите на една седмица.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР