Британецът Антъни Джошуа е със счупен нос след победата с

...
Британецът Антъни Джошуа е със счупен нос след победата с
Коментари Харесай

Джошуа със счупен нос след победата над Такам


Британецът Антъни Джошуа е със строшен нос след успеха с механически нокаут над камерунеца с френски паспорт Карлос Такам в 10-ия рунд при отбраната на купите си в Кардиф.

Вместо Такам на кръга на " Принсипалити Стейдиъм " трябваше да излезе българина Кубрат Пулев, само че травма в последния миг провали мача.

Такам оказа сериозна опозиция на Джошуа и над 78 000 фенове останаха разочаровани, че любимецът им не може да го прати в нокаут и освиркаха решението на рефера да приключи мача. Самият Такам даде знак, че може да продължи борбата.

" Не можех да вдишвам, само че трябваше да бъда спокоен. Ще би трябвало да видя добър лекар, който да намести носа ми и да се възстановя ", сподели Джошуа, добавяйки, че до обстановката със счупения нос се е стигнало след несъзнателен удар с глава от страна на Такам.

28-годишният олимпийски първенец от Лондон 2012 записа двадесета победа от двадесет мача, като всички те са с нокаут.


Не до такава степен безапелационното му показване обаче предизвика възможните му противници да насочат отрицателни мнения.

" Той е добър - огромен е, мощен е, учи се в придвижване, само че мисля, че в действителност е просто средняк. Като робот е. Правите му удари бяха доста мудни. Не се движеше задоволително. Или стоеше на едно място, или преследваше Такам, с цел да го застигне със мощни удари ”, сподели международният първенец в тежка категория на WBO Джоузеф Паркър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР