Британецът Анди Мъри продължи с героичните си изяви от началото

...
Британецът Анди Мъри продължи с героичните си изяви от началото
Коментари Харесай

Анди Мъри с обрат на старта в Индиан Уелс

Британецът Анди Мъри продължи с героичните си изяви от началото на сезона, откакто победи аржентинеца Томас Мартин Ечевери с 6-7(5), 6-1, 6-4 в мач от първия кръг на Мастърса в Индиан Уелс. За Мъри това бе седми решителен сет от началото на годината, като той е спечелил всичките седем. В същото време някогашният номер 1 в света няма победа през 2023, която да не е пристигнала след решителен сет.

" В някои от мачовете през годината имах шанс да печеля, само че в други като днешния имах доста шансове в третия сет. Не успявах да осъществявам точките за пробив и това бе разочароващо. В края се оправих добре, веселя се, че прекосих през следващия жесток мач ", разяснява Мъри след дуела, траял три часа и 12 минути.

Трикратният първенец от Големия шлем отрази три благоприятни условия за пробив при 3-4 в третия сет, преди на собствен ред да вземе подаването на противника си и по-късно да затвори мача. За Мъри следва дуел с 15-ия подложен в схемата Пабло Кареньо Буста от Испания.

Ветеранът Стан Вавринка също продължава напред след победа над квалификанта от Австралия Александър Вукич с 6-4, 1-6, 6-1. Бившият номер 3 в света Доминик Тийм загуби от французина Адриан Манарино с 6-4, 4-6, 6-7(5). Напред не престават още Ришар Гаске, Танаси Кокинакис, Джак Сок и Мартон Фучович. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР