Британец почина, след като се разболял по време на почивка

...
Британец почина, след като се разболял по време на почивка
Коментари Харесай

Нова черна точка за туризма по морето! Британец починал след ваканция у нас?

 Британец умря, откакто се разболял по време на отмора в България, твърди в. " Дейли Мирър “, представен от Монитор.

Той се заразил с легионерска болест по време на престоя си в хотел в Слънчев бряг и към седмица след прибирането си в Хамилтън умрял.

Близките на 43-годишния Джон Коуън са завели дело против туроператора, който е провел екскурзията в България, като съгласно тях, той се е разболял по време на престоя си в тризвезден хотел в Слънчев бряг и положението му се е влошило, когато се е прибрал вкъщи.

Коуън прекарал няколко дни на легло преди да стартира да изпитва изострен дефицит на въздух и отишъл при персоналния си доктор, който открил, че мъжът е развил пневмония. Британецът незабавно е откаран в болница, само че поради инфекцията бъбреците му отказали. На младия мъж се е наложило да бъде направена и интервенция, по време на която сърцето му спряло за към 30 минути, което се оказало съдбовно за него и той умрял на 19 юни.

Според околните на Коуън, други четирима негови другари също са се разболели от подлата болест. Въпреки това, пробите взети от водата в хотела за съществуването на рисковата бактерия, били негативни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР