Британец, осъден за жестоко убийство на куче, поиска да излезе

...
Британец, осъден за жестоко убийство на куче, поиска да излезе
Коментари Харесай

Осъден британец у нас: Колкото повече стоя в затвора, толкова по-голям престъпник ще стана

Британец, наказан за грубо ликвидиране на куче, изиска да излезе предварително на независимост. 33-годишният Р. Р., който е живеел в апартаментен комплекс в Банско, излежава втора присъда от 1 година в Софийския затвор. 

" Не би трябвало да ме освобождавате за положително държание в пандиза, тъй като не съм се държал добре. Бил съм много непокорен, към 10 телефона са ми били отнети. Корумпирал съм чиновниците. Продавал съм им уиски, телефони съм им продавал. Не желая да Ви неистина. Не е това моята цел. Но повода, заради която желая да ме освободите, е тъй като аз съм почтен. Това е фотография по какъв начин се отнасям с кучета. Затворът те трансформира в нарушител. Никога не съм се учил по какъв начин да бъда нарушител, до момента в който не влязох в пандиза. Там човек няма по какъв начин да се оправдава като няма обучение, няма курсове. Системата е счупена. Отказаха ми медикаменти, даже най-елементарни неща не са налични в пандиза. По-добре бях преди да вляза в пандиза. Казвам Ви, че престоят ми в пандиза ме трансформира в нарушител и колкото по-дълго остана, толкоз по-добър нарушител ще стана. Това се учи там. Ако би трябвало да кажа истината или да излъжа, избирам да да кажа ", са думите на чужденецът пред съда.

Преди тази присъда той излежа и друга - 8 месеца за безчинство. Още при приемането си в зандана е взел участие във физическа кавга с други лишени от независимост. Постъпили са и данни за приготовление на бягство, за овакантяване на страната и укриване. По време на престоя си в пандиза е допускал дисциплинарни нарушавания, за които е наказван.

Британецът отглеждал две кучета с неустановена порода. Едното от тях било на възраст към 4 месеца. Когато във съдбовната нощ приятелката му и бебето й легнали да спят, Р. Р. порядъчно почерпен с алкохол, отишъл в другата стая към 4 ч и решил да умъртви дребното куче. Взел кухненски нож и нанесъл голям брой удари в шията, на гърба, разпорил корема на кучето, което умряло в пъклен страдания. Около 8,30 часа на сутринта, британецът излязъл от жилището, носейки натрупа. Недалеч от хотела изкопал недълбок ров и го заровил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР