Brit Floyd се завръщат на сцената за една специална ретроспекция,

...
Brit Floyd се завръщат на сцената за една специална ретроспекция,
Коментари Харесай

Остават дни до невероятния спектакъл на Brit Floyd в Пловдив

Brit Floyd се завръщат на сцената за една специфична ретроспекция, отдадена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973 The Dark Side of the Moon. Още рано сутринта на 17 ноември стартира построяването на сцената за огромното шоу в Многофункционална спортна зала „ Колодрума “.

Концертът се реализира с поддръжката на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Шоуто на Brit Floyd е в действителност удивително и основава атмосфера оптимално близка до тази на концерт на Pink Floyd онлайн. Огромната продукция включва неповторимо светлинно шоу, внушителна мултимедия и невероятни театрални резултати, които пресъздават величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell. На сцената ще чуем песни от най-любимите и най-продавани албуми на Pink Floyd – The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall и The Division Bell, както и доста други.

За информация на многочислените фенове на Brit Floyd, вратите на зала „ Колодрума “ ще отворят в 18:30 часа. Няма да има съпорт група, и музикантите ще излязат на сцената в 20:00. Спектакълът ще продължи към два часа и половина.

Цените на билетите са от 50 до 70 лв. и към момента могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР