Бристолската красавица Джоузи Гибсън се завърна на нашите екрани вчера

...
Бристолската красавица Джоузи Гибсън се завърна на нашите екрани вчера
Коментари Харесай

Джоузи Гибсън от This Morning изглежда „страхотно“ в топ стрийт, който можете да получите за по-малко

Бристолската хубавица Джоузи Гибсън се завърна на нашите екрани през вчерашния ден сутринта (вторник, 5 март) в This Morning на ITV и изглеждаше необикновено като тя носеше синя риза с вратовръзка, която красиво допълваше новите й медни кичури. Още по-хубавото е, че точната риза, носена от Джоузи в шоуто, е понижена на цената на уеб страницата на нейния търговец на дребно Карън Милън.

Сега струвайки £55,20 надолу от £69, 39-годишната изглеждаше витална в разтегливото боди с дълъг ръкав с щампа Karen Millen, което нейният стилист Рейчъл Хюз съчета с черна пола от дизайнер ELR жанр.

Споделяйки тоалета си в Instagram малко след излъчването на шоуто, Джоузи озаглави изображението: „ Джеееееееееееееееееееееееееее, необикновено е какво могат да създадат фантастичното осветяване и сериозен екип от This Morning glam! “ преди да тагне хората, които са я подготвили за деня.

И не след дълго почитателите на звездата от I'm A Celebrity наводниха мненията на Джоузи в Instagram, с цел да възхвалят нейн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР