Брикел сключи договор с американска компания, която ще ни преведе

...
Брикел сключи договор с американска компания, която ще ни преведе
Коментари Харесай

Директорът на Брикел: В нормите сме, има ли значение кой е собственикът?


" Брикел " подписа контракт с американска компания, която ще ни преведе през актуалната обстановка. Договорът е за продажба на акции, параметрите на договорката ще бъдат оповестени във вторник. Това разгласи в предаването " Лице в лице " по БТВ изпълнителният шеф на въглищната топлоелектрическа централа Янилин Павлов.

Има ли някакво значение кой е притежателят? 1300 индивида работят в това дружество. Аз съм шеф, за какво не се обърнете към мен, уточни Павлов.

Той съобщи, че не е правилно, че не е пуснал вицепремиера и министър на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов на територията на предприятието.

На 40-тата секунда беше на територията на " Брикел ". Беше позволен и потегли без защитни средства към завода. Помолен е да се върне и да изчака лице, което да го придружи до това, което желае да види. След като пристигнах и предложих да го разведа, той отхвърли и извика полиция, съобщи шефът на " Брикел ".

Не видях на някого да му станало неприятно. Нека първо бъдат оповестени протоколите от техните измервателни станции и тогава да приказват, добави той.

По думите на Янилин Павлов " Брикел " запрашава локално поради употребяваните по-висококалорични въглища, за което сме взели ограничения.

Това, че е зле изглеждащо дружество, съгласно мен не значи, че би трябвало да бъде затворено, за което приказват всички дейности на екоминистъра. " Брикел " е в нормите, които са ни сложени. Затвори ли се Брикел сега, Гълъбово остава без отопление, няма да има доставки за Сливен, Бобов дол, за Русе. Без нашите въглища, те би трябвало да си търсят други възможности, сподели още Павлов.

Той разяснява, че в случай че се желае затваряне на " Брикел " поради заложените екологични условия в Плана за възобновяване и резистентност, ръководещите би трябвало да излязат и да кажат това ясно, само че да кажат и какви ще са следствията от такова решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР