Бригаден генерал Пламен Ангелов прие длъжността директор на служба Военна

...
Бригаден генерал Пламен Ангелов прие длъжността директор на служба Военна
Коментари Харесай

Военното разузнаване с нов директор - бр. ген. Пламен Ангелов

Бригаден военачалник Пламен Ангелов одобри длъжността шеф на работа „ Военна информация “ на публична гала през днешния ден.
На церемонията бяха прочетени указите на президента за освобождението на бригаден военачалник Светослав Даскалов от длъжността шеф на службата и прекосяването му в запаса, назначението на полковник Пламен Ангелов за нов шеф и повишението му във висше офицерско звание „ бригаден военачалник “, считано от 22 май 2018 година

Бригаден военачалник Пламен Ангелов съобщи, че за него е привилегия и отговорност да застане отпред на работа „ Военна информация “ – най-старата, само че неостаряваща разследваща работа на България и благодари на бригаден военачалник Даскалов за вложените старание и сила през последните три години. Като посочи комплицираната световна политическа конюнктура, той означи нуждата военното разузнаване да продължи да се развива с още по-високо движение и при оптимално потребление на качествата си. Новият шеф акцентира уговорката си към дилемите, които предстоят и към персоналния състав. „ Уверявам ви, че съм и ще остана един от Вас. Доверете ми се. Аз зная цената на компромиса и няма да Ви предам. Ще ме виждате пред Вас, когато би трябвало да се носи отговорност. Ще ме усещате паралелно до Вас в сложните моменти “ – приключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР