Брифинг на прокуратуратаПовдигнаха обвинения на служител на дирекция Вътрешна сигурност

...
Брифинг на прокуратуратаПовдигнаха обвинения на служител на дирекция Вътрешна сигурност
Коментари Харесай

Дрогираният служител на ГДБОП е опитал да заблуди колегите си

Брифинг на прокуратурата

Повдигнаха обвинявания на чиновник на дирекция " Вътрешна сигурност " за шофиране след приложимост на амфетамини. В момента на инспекцията на пътя той бил във очевидно несъответстващо положение. Това съобщи на брифинг в неделя прокурор Георги Иванов от Софийската районна прокуратура, предава

Привлечен като обвинен през миналите часове е и още един мъж, седнал зад кормилото пийнал. И двамата са арестувани за 72 часа.

Прокурор Иванов заяви и за два случая на пътни произшествия с трафиканти на мигранти. " Мъж е транспортирал четирима мъже от марокански генезис. Отказал е да спре за полицейска инспекция. Преследването траяло през няколко регионални дирекции. На Околовръстния път лидерът провокирал ПТП с автомобил на 2 РПУ, само че не спрял. Гонката траяла и в София. Колата е спряна чак на бул. " Ломско шосе " и " Бели Дунав ", разкри той.

По думите му на лидера е повдигнато обвиняване за непокорство и за безчинство. Задържан е за до 72 часа, а в понеделник следва да се внесе искане за непрекъснатото му задържане.

Иванов заяви и за различен сходен случай, в който автомобил, пренасящ жители на седем други страни, е взел участие в злополука. Материалите към момента не са докладвани на прокурор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР