Брифинг, на който се коментират мерките за ограничаване на разпространението

...
Брифинг, на който се коментират мерките за ограничаване на разпространението
Коментари Харесай

Важно! Проф. Витанов от БАН каза кога точно ще победим коронавируса НА ЖИВО

Брифинг, на който се разясняват ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19 в България, се организира в постройката на Министерския съвет в този миг.

В събитието присъединяване вземат вицепремиерът Томислав Дончев, шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Министерство на вътрешните работи комисар Никола Николов, ръководителят на Българска академия на науките акад. Юлиан Ревалски и ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

"Предприетите ограничения на държавното управление работят. Ако карантината се задържи и не бъде пробита след към 3 седмици ще имаме хубави вести по отношение на броя на заболелите, а след към 2-3 месеца ще можем да се поздравим, че сме се справили с тази рецесия ", разяснява проф. Николай Витанов от Българска академия на науките.

Вицепремиерът Томислав Дончев съобщи от своя страна, че в още две заводи е почнало производството на защитни дрехи, а още през днешния ден 8 хиляди маски ще бъдат предоставени на персоналните лекари.

Освен създадените у нас, през днешния ден се чака и огромна пратка от Турция, както със защитни дрехи, по този начин маски, ръкавици и калцуни.

Ген. Мутафчийски прикани доста сериозен метод за разяснение за всичко обвързвано ковид в ромските квартали и най-много на тези, които се завръщат от чужбина.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР