Лодкарите чуват писъци, виждат четирима души във водата, гледайте какво ще се случи след това

...
BRIELLE — Джо Кабасо от Long Branch ловеше метил на
Коментари Харесай

BRIELLE — Джо Кабасо от Long Branch ловеше метил на няколко мили от Brielle в неделя сутринта, когато чу писъци.

< p>Близка лодка поемаше вода и четиримата пътници газеха вода в океана и се нуждаеха от помощ.

„Виждам задната част на лодката да потъва под водата“, каза Кабасо, който беше на неговата лодка Gemini, която притежава заедно с брат си Джак.

Неговият капитан Кристофър Дейвидсън маневрира с Gemini по-близо до пътниците на потъващата лодка, които се носеха наблизо, докато Кабасо помагаше на всеки човек на борда, каза той. Неговият приятел Стивън Шабот засне спасяването на телефона си.

В същото време офицери от морската полиция на щата Ню Джърси и членове на бреговата охрана на САЩ се втурнаха към мястото, каза Кабасо.

< p>След като пътниците бяха безопасни на Джемини, Кабасо каза, че е видял съседната лодка да се подхлъзва под повърхността. Потъването отне само около четири минути, каза той.

"Океанът е опасно място", каза Кабасо. „Благодарен съм, че Бог ме постави там, на това място.“

Първите респонденти отведоха спасените лодкари до брега, каза той.

Във водата: Дълбоководен риболов на The Gambler

Аманда Огълсби е родом от окръг Оушън, която обхваща градовете Брик, Барнегат и Лейси, както и околната среда. Тя работи за пресата повече от десетилетие. Свържете се с нея на @OglesbyAPP, [email protected] или 732-557-5701.

Тази статия първоначално се появи в Asbury Park Press: Лодкарите се втурват към потъващия кораб край Бриел, спасяват четирима пътници

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР