Брейн Сторм Консулт организира трето поред издание на бизнес форум

...
Брейн Сторм Консулт организира трето поред издание на бизнес форум
Коментари Харесай

Брейн Сторм Консулт с трето издание на бизнес коктейл-форум „Сподели успеха си с нас“

Брейн Сторм Консулт провежда трето подред издание на бизнес конгрес „ Сподели триумфа си с нас “, по случай откриването на нов корпоративен офис в София. Събитието ще се организира на 26 юни 2019 година от 18:00 ч. в Зала 10 на НДК. Официалното разкриване ще започва с празнично освещаване  на офиса, намиращ се в Лозенец, ул. „ Люба Величкова “ № 9, ет. 6 и ще бъде последвано от форума, отдаден на триумфа и построяването на дълготрайни взаимоотношения.

Брейн Сторм Консулт е измежду водещите финансово-счетоводни компании в България. Тя предлага затворен кръг от услуги, започвайки от бизнес, правни, финансови и данъчни съвещания, преминавайки през ръководство на бизнеса, счетоводството и одита, и завършвайки с финансово-счетоводен програмен продукт Мираж SQL. Фирмата е съумяла да сътвори една „ Бизнес Вселена “, в която всички нейни контрагенти си партнират между тях и непрекъснато се стреми да усъвършенства бизнес климата сред тях.

Повишаване на информираността за опциите пред бизнесмените, шерването на опит и умения ще бъдат фокусът на идната бизнес конференция. Като уредник, Брейн Сторм Консулт ще започва презентационния панел, а по-късно компании от разнообразни сектори ще опишат за своята активност и това, което им оказва помощ да се усъвършенстват. Програмата ще приключи с коктейл и неофициални срещи измежду обособените представители на бизнеса. Медийни сътрудници: Business Club, ИНСМАРКЕТ

Необходима е предварителна регистрация посредством e-mail: [email protected] или формата за онлайн регистрация: КЛИКНЕТЕ ТУК!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР