Брейди има седем победи в Супер Боул с Ню Инглад

...
Брейди има седем победи в Супер Боул с Ню Инглад
Коментари Харесай

Том Брейди все още не е решил дали тази година ще бъде последна за него в НФЛ

Брейди има седем победи в " Супер Боул " с Ню Инглад Пейтриътс и Бъкс. Скоро той ще стартира 23-ия си лагер в НФЛ и трети с Тампа Бей.

" Физически се усещам сносно. През годините съм имал доста травми, само че се надявам идната да премине без проблеми и да печелим ", съобщи Брейди за Variety.

" Взех решението (за оттеглянето) първосигнално. Мислех, че това е за положителното на тима и им го споделих. Понякога обаче би трябвало повече време за обмисляне. След извършените диалози с Брус Ейриънс (треньор), Джейсън Лихт (генерален мениджър) и брачната половинка ми (манекенката Жизел Бюндхен) взех решение, че към момента мога да играя на най-високо равнище.

" Предпочитах да мисля до юли дали ще играя още веднъж, само че нещата се случиха по-рано. Искаше ми се да дам време на тима да направи проекти и поради това взех решението прекомерно бързо. В следствие обаче разбрах, че мога да продължа да бъда на терена ".

Скоро след завръщането си Брейди подписа контракт с Фокс Спортс за 10 години и 375 милиона $, като той ще поеме поста на водещ коментатор и анализатор. Контрактът ще влезе в действие след окончателното отдръпване на куотърбека, без значение по кое време ще се случи това.

" Дали може това да бъде последната ми година? Абсолютно. Може ли отново да си трансформира мнението? Абсолютно. Може и да не ми остават пет години и съм наясно с това, само че кариерата ми ще продължи да се развива съгласно моите стремежи. Ще продължа да давам всичко от себе си, пък ще забележим какво ще се случи ", продължи той.

Брейди приключи с това, че в случай че завоюва още един " Супер Боул ", то тогава решението да се отдръпна ще бъде доста по-лесно. През този януари Бъкс отстъпиха на бъдещия първенец Лос Анджелис Рамс в плейофите на Националната футболна конференция.

" Ясно е, че това е най-хубавият метод да завършиш кариерата си. Просто съм свръхамбициозен и това надвива при мен ", безапелационен е Брейди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР