Brexit ще се превърне в бедствие за автомобилните производители както

...
Brexit ще се превърне в бедствие за автомобилните производители както
Коментари Харесай

Brexit без сделка ще е бедствие за британската и европейската автоиндустрия

Brexit ще се трансформира в злополучие за автомобилните производители както във Англия, по този начин и в Европа, в случай че не бъде подписана договорка за напускането, предизвести основният изпълнителен шеф на Aston Martin Анди Палмър.

По думите на Палмър твърдият Brexit " ще е злополучие за промишлеността от двете страни на канала (протокът Ла Манш, б.р.) ".

 Британското автомобилостроене губи десетки хиляди работни места при неприятна договорка за Brexit
Британското автомобилостроене губи десетки хиляди работни места при неприятна договорка за Brexit

Шефът на Jaguar Land Rover не е сигурен, че заводите на Острова ще продължат работa след напускането на Европейски Съюз

Палмър, който е някогашен изпълнителен шеф на Nissan Motor, насочи предизвестието в изявление за английския Mail on Sunday.

Шефът на Aston Martin е следващият върховен управител от Острова, който предизвестява за вредите, които ще нанесе Brexit върху английската промишленост.

 Jaguar Land Rover се готви да напусне Англия при
Най-големият английски автопроизводител напуща Острова при " корав " Brexit

Компанията губи по £1.2 милиарда годишно, в случай че няма договорка сред Лондон и Брюксел

Миналата седмица ръководителят на Jaguar Land Rover Ралф Спет предизвести премиера Тереза ​​Май, че неприятна договорка за Brexit може да изложи на риск десетки хиляди работни места и да коства на компанията повече от 1.2 милиарда паунда (1.6 милиарда долара) годишно.

Rolls-Royce реалокира бъдещото произвеждане на огромни реактивни мотори в Германия, с цел да подсигурява, че ще продължи да работи без значение от резултата на Brexit. През юни европейският авиогигант Airbus предизвести, че също може да се изтегли от Острова, в случай че не бъде реализирана договорка за напускането.

 Airbus напуща Англия, в случай че няма договорка за Brexit
Авиационен колос напуща Острова, в случай че няма договорка за Brexit

Производителят счита, че митническите забавяния ще създадат заводите му неконкурентни

Въпреки проблемите, Aston Martin не чака директни вреди върху бизнеса си от развода сред Лондон и Брюксел. Според Палмър Brexit ще бъде " разпръскване ", само че нищо повече за производителя на първокласни коли, който продължава с проектите си за борсов дебют в Лондон.

В продължение на дълги години Aston Martin поддържаше имиджа на компания, която създава скъпи играчки за богатите и известни персони. Но тези дни към този момент са в предишното.

 Rolls-Royce се готви да напусне Англия при
Един от знаците на английската промишленост бяга от Острова при " корав " Brexit

Ако Лондон и Брюксел не реализиран договорка, това ще е пагубно за бизнеса й

Благодарение на Палмър, компанията сътвори мощен бизнес, чиито артикули се харесват на по-широка публика и това е от решаващо значение за повишаването на облагата.

Той има главен принос загубата от 163 млн. паунда преди налози през 2016 година да се трансформира в облага от 87 млн. паунда през предходната година. Очаква се през тази година Aston Martin да създаде сред 6200 и 6400 коли.

Компанията възнамерява годишно да показва нов модел, 2 специфични транспортни средства и типичен автомобил, който се е популяризирал в предишното. Тази година това е моделът DB5 от кино лентата за Джеймс Бонд " Голдфингър ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР