Брентфорд сложи край на серията от 4 поредни мача без

...
Брентфорд сложи край на серията от 4 поредни мача без
Коментари Харесай

Челси се провали срещу Брентфорд - 0:2

Брентфорд постави завършек на серията от 4 следващи мача без загуба на Челси, надделявайки „ сините “ с 2:0 като посетител в дуел от 10-ия кръг на Висшата лига. Итън Пинок и Брайън Мбемо вкараха головете за „ пчеличките “ на „ Стамфорд Бридж “, като това е втора поредна победа на Брентфорд като посетител на Челси и четвърти следващ мач без загуба от „ сините “. С триумфа хората на Томас Франк събраха 13 точки и се изкачиха на 10-о място, до момента в който Челси остава 11-и с 12 точки.

До средата на първата част Челси бе по-активният тим, като в 11-ата минута Нони Мадуеке стреля в напречната греда, а 8 минути по-късно шут на Марк Кукурея бе избавен от Марк Флекен.

В 25-ата минута Рахийм Стърлинг се свлече в наказателното поле, само че съдията подмина претенциите му за дузпа.

Брентфорд излезе видоизменен след почивката и потегли в офанзива. В 51-ата минута Йоан Уиса се виждаше по какъв начин вкарва гол, само че Роберт Санчес парира ослепително удара му от наказателното поле.

Така се стигна до 58-ата минута, когато Брайън Мбемо направи прехвърлящо подаване към Итън Пинок, който скочи най-високо в наказателното поле и с глава не остави късмет на стража на „ сините “ – топка в левия ъгъл и 1:0 за Брентфорд.

В последната минута на добавеното време Брентфорд имаше две страхотни обстановки да затвори мача, само че първо Роберт Санчес избави удар на Йегор Ярмолюк, а по-късно Брайън Мбемо стреля неопределено.

Челси се хвърли в офанзива, като Роберт Санчес също се включи в офанзива. Това даде опция на Брентфорд да прави контраатаки, като в 96-ата минута двама нападатели на гостите се оказаха против вратаря, който бе преодолян от Нийл Мопе, който подаде на Мбемо и той вкара на празна врата.

ЧЕЛСИ - БРЕНТФОРД 0:2

0:1 Итън Пинок 58

0:2 Мбемо 90+6
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР