Брендън Юри, последният от четиримата музиканти в оригиналния състав на

...
Брендън Юри, последният от четиримата музиканти в оригиналния състав на
Коментари Харесай

Брендън Юри обяви края на група Panic! at the Disco

Брендън Юри, последният от четиримата музиканти в истинския състав на група " Паник ет дъ диско ", написа в Инстаграм, че тя повече няма да съществува, оповестява Българска телеграфна агенция.

Юри, който е на 35 години, добави, че двамата със брачната половинка си чакат дете и той възнамерява да се отдаде на фамилията си. 

Група " Паник ет дъ диско " има 15 песни в класацията Хот 100 на " Билборд ", като две от тях влизат в челната десетка. Това са   " I Write Sins Not Tragedies " от 2006 година и " High Hopes'' от 2019 година Два техни албума оглавяват американската ранглиста - " Death of a Bachelor'' през 2016 година, който е номиниран за премия " Грами " за най-хубав рок албум, и " Pray For the Wicked'' през 2018 г. 

" Независимо дали сте били с нас от началото или наскоро сте ни разкрили, беше наслаждение освен да споделям сцената с толкоз доста надарени музиканти, само че и да споделяме времето си с вас ", написа Юри. 

Групата е формирана през 2004 година от Юри и приятелите му Райън Рос (китара), Спенсър Смит (ударни), Брент Уилсън (баскитара), когато са още младежи. Брент Уилсън напуща през 2006 година В групата се включват също басистът Джон Уокър и мултиинструменталистът Далън Уикис.

Юри дебютира на Бродуей в " Секси ботуши " през 2017 година, а по-късно написа музика за " Спондж Боб Квадратни гащи ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР