Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от

...
Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от
Коментари Харесай

Николета Маданска е на път да роди в ефир

Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от лицето ѝ. Водещата от bTV към този момент има завършено коремче, а бебето ще се появи на бял свят през есента. Половинката на Венелин Петков продължава да води спортната емисия и има намерение да слезе от ефир малко преди ражденто. Тя споделила пред сътрудници, че се усеща чудесно и работата не ѝ пречи, даже в противен случай – въодушевява я, написа таблоидът " Уикенд ".

В началото на бременността Николета си взе няколко седмици отпуск, който съответства с началото на изключителното състояние в страната поради ковид. Уплашена от разпространението на болестта, русокоската избра да си стои у дома и да пази леглото. Отсъствието ѝ провокира доста въпроси среди феновете, а по-интуитивните незабавно заподозряха, че може би чака дете. Когато първите три сериозни месеца минаха, Маданска се върна в ефир и наподобява по-щастлива от всеки път. Запознати издават, че най-малко от година тя мощно копнеела за бебе и скоро фантазията ѝ ще се трансформира в действителност. Мъжът ѝ също с неспокойствие очаквал появяването на своя правоприемник.

Въпреки че гони 50-те, Венелин Петков до неотдавна бе фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта въпреки всичко се замислил и за дете. Така с половинката му стигнали до извода, че са подготвени да бъдат родители и резултатът е налице.През последните 5 години, откогато имат връзка, публицистите няколко пъти бяха пред разлъка поради тежкия темперамент на Петков. Из коридорите на медията се шушука, че той е извънредно претенциозен, раздразним и много свидлив, а това по никакъв начин не се харесвало на половинката му. Говори се, че дори точно на рождения ѝ ден отбил номера и минал на ниска цена единствено с цветя. Наскоро Николета чукна 36, а сътрудникът ѝ подарил красиво аранжиран букет от обичаните ѝ слънчогледи. Mаданска видимо се зарадвала, с цел да не прави драми, само че пред близки споделила, че е очаквала и „ още нещо” за празника си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР