Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от

...
Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от
Коментари Харесай

Николета Маданска е на път да роди в ефир


Бременността на Николета Маданска напредва и усмивката не слиза от лицето й. Водещата от Би Ти Ви към този момент има завършено коремче, а бебето ще се появи на бял свят през есента. Половинката на Венелин Петков продължава да води спортната емисия и има намерение да слезе от ефир малко преди ражденто. Тя споделила пред сътрудници, че се усеща чудесно и работата не й пречи, даже в противен случай – въодушевява я, научи HotArena.

В началото на бременността Николета си взе няколко седмици отпуск, който съответства с началото на изключителното състояние в страната поради ковид. Уплашена от разпространението на болестта, русокоската избра да си стои у дома и да пази леглото. Отсъствието й провокира доста въпроси среди феновете, а по-интуитивните незабавно заподозряха, че може би чака дете. Когато първите три сериозни месеца минаха, Маданска се върна в ефир и наподобява по-щастлива от всеки път. Запознати издават, че най-малко от година тя мощно копнеела за бебе и скоро фантазията й ще се трансформира в действителност. Мъжът й също с неспокойствие очаквал появяването на своя правоприемник.

Въпреки че гони 50-те, Венелин Петков до неотдавна бе фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта въпреки всичко се замислил и за дете. Така с половинката му стигнали до извода, че са подготвени да бъдат родители и резултатът е налице.През последните 5 години, откогато имат връзка, публицистите няколко пъти бяха пред разлъка поради тежкия темперамент на Петков. Из коридорите на медията се шушука, че той е извънредно претенциозен, раздразним и много свидлив, а това по никакъв начин не се харесвало на половинката му. Говори се, че дори точно на рождения й ден отбил номера и минал на ниска цена единствено с цветя. Наскоро Николета чукна 36, а сътрудникът й подарил красиво аранжиран букет от обичаните й слънчогледи. Mаданска видимо се зарадвала, с цел да не прави драми,  само че пред близки споделила, че е очаквала и „ още нещо ” за празника си.

Любовта на новинарите пламна на коледното празненство на Би Ти Ви през 2015 година в Банско. Свидетели разясняват, че тогава двамата си разменяли смешки и закачки, а на идващия ден карали ски дружно. Хора от обкръжението на Николета настояват, че тя направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на сякаш другарска среща в дома й под предлог, че желае да му показва готварските си умения. Блондинката се слави като занаятчия на сладкишите и тортите, само че с изключение на с кулинарни изкушения, съумяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под въздействието на чара й и първоначално мъчно успявал да скрива увлечението си по нея, въпреки че полагал старания.

Припомняме, че интимните връзки на работното място не са нещо ново за Венелин, който дълго време бе гадже на колежката си Гена Трайкова, а по-късно любеше някогашна миска и водеща на предаването „ COOL...T ”  Поли Гергушева. 

Според осведомени Трайкова не е очарована от обстоятелството, че Венелин ще става родител. Навремето с него бяха една от най-известните любовни двойки в коридорите на Би Ти Ви, само че разлъката посред им настъпи, когато ги покачиха от водещи в шефове на новините. Двамата не престават да работят дружно и съблюдават положителния звук, само че вестта за бременността на Николета жегнала надълбоко сензитивната Гена. Хора от  обкръжението й настояват, че надълбоко в себе си тя таяла неджеди някой ден още веднъж да се събере с Венелин, само че уви – възможностите това да се случи клонят към нула, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР