Бременността и майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди

...
Бременността и майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди
Коментари Харесай

Енджи Касабие с училище за бременни


Бременността и майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи интервали в живота на всяка жена.

Очаквайки появяването на своя драгоценен подарък, се стараем да осигурим най-хубавата грижа с най-безопасните и удобни артикули, които избираме с обич за бебето си.

Именно това считат и от Raya Toys,и ето за какво са решили да улеснят всички бъдещи майки да се ориентират елементарно в океана от информация, който ни залива, с цел да изберат елементарно и умело най-хубавото за себе си и своето малко богатство.

Така се ражда концепцията за организирането на Форум „ RAYA TOYS “, проведен с доста предпочитание и обич за всички бъдещи и сегашни родители, по време на който водещи експерти ще срещнат присъстващите с главните стадии, компликации и провокации на родителството. Те ще научат и за новостите и настоящите артикули от водещите компании в производството на артикули за майката и бебето. Сред експертите личат имената на Д-р Енджи Касабие, прочут диетолог и експерт по хранене.

Основател е на първата компания за здравословно и диетично хранене в България – AND DIET. Д-р Касабие добива известност в България и получава доверието както на родни известни персони, по този начин и на международни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтмън, Жан Клод Ван Дам, Роберт Де Ниро, Джон Траволта, и доста други международни звезди както и Царски фамилии от Арабските Емирства! Другото добре познато име е на психоложката Ани Владимирова, имаща зад тила си 15 годишен стаж в региона на практическата логика на психиката, участия в телевизионни излъчвания, планове и доста други. Тя е основател и на първата уеб-базирана форма за консултиране на пациенти у нас. Лектори още ще бъдат акушерката Илияна Чикичева, както и шефката на компания Раяленд Рая Тенчева.

Темите който ще разискват лекторите са „ Здравословното хранене по време на бременността “, „ Силата на женската душeвност през време на бременността и в след родилния интервал “, „ Хармонична бременност, раждане и първи грижи за новороденото “. Рая Тенчева ще насочи бъдещите родители към най-важните покупки с „ Списъче с най-важните покупки за бебето “, както и ще показа най-новите модели колички, раници и чанти.

Освен знанията, които ще придобият бъдещите майки, посетителите ги чакат доста томболи и награди, измежду които са дизайнерските детски колички на водачите в сектора Cybex и Hauck, на стойност от 1000 до 2000лв.

За първият конгрес Raya Toys уредниците са избрали последната събота на месец Септември, 28 Септември, а самото мероприятие ще се организира в зала Витоша в Интер Експо Център в гр. София.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР