Бременността е период в живота на жената, за който не

...
Бременността е период в живота на жената, за който не
Коментари Харесай

9 мита за бременността, в които мъжете вярват

Бременността е интервал в живота на дамата, за който не можеш да бъдеш напълно квалифициран, защото има редица условия, които не могат да бъдат планувани. Така или другояче, в пространството има редица легенди и митове. Днес ви представяме 9 мита за бременността, в които мъжете имат вяра прекалено много.

Бременността е необикновено преживяване, пишат от dama.bg. Милиони дами по света имат насладата да минат през него. Днес знаем доста повече по тази тематика, в сравнение с преди, само че има хора, които към момента има какво да научат. Когато технологиите не са съществували или не са били толкоз развити, хората е трябвало да се оправят сами. Така са родени и доста легенди за бременността, които се предават през поколенията и доста дами им се доверяват. За страдание, огромна част от мъжете същи им имат вяра, тъй като не са толкоз образовани по тематиката. Решихме да помогнем на представителите на мощния пол, както и на всички бъдещи майки, които имат несигурности, като разбием тези 9 мита за бремеността.

Внимавай какво ядеш
За бъдещите родители питателните алергии са огромен проблем. Те желаят децата им да нямат такива. Има мит, който гласи, че бременната жена, която употребява доста фъстъци и мляко, да вземем за пример, ще има дете, което ще развие алергия към тези артикули. Това не е правилно и няма причина да избягвате тези храни.

Твърде си нервна, с цел да е момче
Има доста способи съгласно бабите ни, по които да се разкрие полът на бебето. Има доста знаците като пулса на бебето или утринното гадене, които биха подсказали, а хората им имат вяра. Според специалисти това са единствено легенди.

Майката би трябвало да яде като за двама
Много хора имат вяра, че бъдещата майка би трябвало да яде за двама. Да, това има смисъл, тъй като бебето би трябвало да пораства. Тя би трябвало да яде повече, само че не е наложително да е двойно.

Бременните дами не трябва да упражняват
Ако твоята половинка те кара да си почиваш непрестанно, то той има вяра на този мит. Докато нямаш затруднения при бременността, докторите не биха те спряли да правиш извършения. Хубавата разходка и плуването също са доста потребни.

Бъдещите майки не би трябвало да вървят на коафьор
Бебето трансформира целия живот и има неща, които не можем да си позволим даже и времево. То се трансформира в приоритет номер 1 и дамата няма време да се поддържа. Игнорирайте този мит и посетете салона за хубост. Важно е да има добра вентилация. Не би трябвало да е проблем.

„ Трябва да се оттървем от котката. “
Много хора имат домашни любимци преди да се появи бебето. Има и такива, които считат, че е неприятно те да са в жилището, когато новият член на фамилията се прибере у дома, тъй като не е потребно. Няма причина да останете без котката или кучето си. Някой различен ще би трябвало да чисти след тях, а не майката.

Момичето ще открадне хубостта на майка си
Ако очакваш момиченце, има нещо, за което брачният партньор ти се тревожи. Убедени сме, че половинките ни постоянно ще ни обичат, само че има вярване, че майката на момиченце, ще изгуби част от хубостта си. Няма научно доказателство за това.

Уморена си? Няма кафе за теб
Бременността е изтощителна. Изглежда по този начин, като че ли нямаш време за отмора преди да се появи бебето. Много бъдещи майки намират в кафето избавление, само че други ги подлагат на критика. Няма причина, заради която би трябвало да се откажеш от кафето. Една или две чаши не биха навредили на плода.

Рибата е нездравословна и не трябва да се употребява
Всяка жена внимава какво яде през бременността, тъй като не желае да навреди на бебето си. Някои заобикалят рибата, тъй като са чули клюки какъв брой доста вреди. Това е просто мит. Повечето риби са потребни за бъдещите майки и за плода.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР