Бременните жени, които искат да се ваксинират срещу , ще

...
Бременните жени, които искат да се ваксинират срещу , ще
Коментари Харесай

Могат ли бременни жени да се ваксинират срещу COVID-19?

Бременните дами, които желаят да се имунизират против, ще би трябвало да почакат, макар че имат по-висок риск да развият тежки признаци на вируса, става яснo от обява в " ".
Причината за това е, че нито една от основаните все още ваксини не е присъединила в клиничните тествания бременни дами. Това се случва, защото към момента няма задоволително информация дали препаратите са безвредни и ефикасни за тях и бебетата им. В Съединени американски щати лекари са отказали да включат родилки, защото са желали първо да схванат по какъв начин имунизацията ще се отрази на здрави хора и чак по-късно на тези в рисковите групи.
 Англия стартира имунизацията против COVID-19 на 8 декември Англия стартира имунизацията против COVID-19 на 8 декември
Англия първа в Европа стартира да имунизира популацията си против COVID-19. Имунизацията стартира на 8 декември с медиците и хора...

Американският основен хирург  коментира, че това е общоприета процедура при тестването на всяка една нова ваксина. По думите му бременните дами в действителност в никакъв случай не са взели участие в клиничните проби на ваксини за грип, да вземем за пример, въпреки те да се считат безвредни за тях. 
Лекари оттатък океана обаче разясняват, че е значимо да се направи следено изследване на въздействието на имунизацията върху бременните дами, тъй като другояче средата не е добре следена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР