Бременната Преслава излезе в майчинство три месеца преди термина, съобщава

...
Бременната Преслава излезе в майчинство три месеца преди термина, съобщава
Коментари Харесай

Преслава излезе в майчинство

Бременната Преслава излезе в майчинство три месеца преди термина, оповестява "Телеграф ".

Певицата не е поела нито едно от участията, планувани за месец април. А отсъствието й от сцената ще продължи по-дълго от предстоящото. За разлика от своите колежки Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово.... към профила и Джена тя щяла да гледа бебето си най-малко година преди да се върне по клубовете.

Преслава запланувала майчинството си преди няколко месеца. Точно по това време тя отсяла предложенията за присъединяване и удостоверила единствено офертите идващи от близки другари.

Приятелят й Павел освен подкрепял решението й да се отдръпна от сцената, само че и мощно упорствал по тази причина още преди няколко месеца. В гилдията се приказва, че той бил много ревностен. Смятал, че брюнетката се нуждае от повече отмора, както и че шумните заведения и димът в тях не са уместно място за нея и бъдещия му правоприемник.

Грижите за бременната изпълнителка били поети напълно от майката на певицата, която дружно с щерка си се нанесла в жилището на шурей си, добавя изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР