Бременната Петя Дикова, която е прочута като културната водеща, канеща

...
Бременната Петя Дикова, която е прочута като културната водеща, канеща
Коментари Харесай

BTV забрани на водещите си да канят чалгарки, но има изключения

Бременната Петя Дикова, която е фамозна като културната водеща, канеща най-вече фолк звезди на минута ефирно време, получи възбрана да отразява лекия род в предаването си " Култ ". Тя към този момент няма право даже да загатва пред камерата имена на хора, които могат да бъдат свързани с думата " чалга ". Забраната в студиото на " Култ " да влизат представители на най-популярния музикален жанр в България идва от Борда на шефовете на Би Ти Ви, настояват осведомени. Според тях, причина за рестрикцията била масираната рецензия от страна на фенове, недоволни, че Пипи цялостни ефира най-вече с чалга.

Само допреди няколко месеца фолк звездите бяха абонирани за шоуто на Дикова, която обича да се хвали, че " единствено едно " ура " ни дели от " просвета ".Знае се да вземем за пример, че " Култ " е обичаната естрада на чалга дивата Емилия. Печално известната с любовните си истории певица държала да показва при Петя всички свои нови клипове, като не желала даже да чува, че има и други излъчвания из родните малките екрани. Тя е давала в шоуто изявленията за своята бременност, за измененията в тежестта си, за любовните си връзки, обсъждала е всевъзможни въпроси, от които клюкарите и почитателите ѝ се интересуват. 

При Пипи на посетители са били също Борис Дали, Фики Стораро, неговата кума Галена, някогашната ѝ най-хубава другарка, а в този момент – върла врагиня Преслава. Последната избира " Култ ", с цел да опише за първи път за връзката си с Павел Лазаров, от който неотдавна роди момиченце. Фолк звездата Джена дружно с мъжа си Наско и неговите родителите са посрещали водещата на " Култ " в дома си, а легендата на жанра Ивана е първи посетител в предаването за сезон 2016 година – поканена беше с концепцията да донесе шанс. Тя подарява на Петя фигура на маймунка, защото 2016-а е година на маймуната. Играчката към момента е в студиото на Дикова, само че Ивана към този момент била личност нон грата за шефовете в малкия екран. Те не разрешавали нито да се отразяват събития, свързани с лекия род, нито да се загатва хора, които могат да провокират у фена асоциации с него.

Изключение от правилото правели единствено две певици от фолк сцената – Анелия и Камелия. За първата се правел компромис, защото има роля в сериала на Би Ти Ви " Скъпи наследници ". Гостуването ѝ се разглеждало като реклама за медийната група. Камелия пък била допускана, защото трети следващ сезон е арбитър в шоуто " Гласът на България ". На нея гледали като на " наш човек ".

Ветото над чалгата важало освен за " Култ ", само че и за всички други продукции в Би Ти Ви. Изключение правели единствено " Папараци ", " Шоуто на Слави ", а в някои случаи и " Преди обед ", защото са външни продукции, написа " Уикенд ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР