Бременната Лена Бориславова и половинката й Мирослав Иванов са научили

...
Бременната Лена Бориславова и половинката й Мирослав Иванов са научили
Коментари Харесай

Стана ясен полът на бебето на Лена Бориславова

Бременната Лена Бориславова и половинката й Мирослав Иванов са научили пола на бъдещата си първородна рожба на един от последните и прегледи .

Близки до двойката издават, че най-вероятно бебето ще бъде момиченце, въпреки годениците да не са обявили публично новината. Слухът, че Лена и Миро са в очакване на наследничка, се удостоверява и от развиването на бременността на бъдещата майка.

Фотографите на ПИК и „ Ретро “ преди дни уловиха двойката на път за работна среща на столичната ул. „ Чаталджа “, където от управлението на Политическа партия ежеседмично се събират.  От фрагментите се вижда, че коремчето на Лена наедрява от ден дневно от ден на ден.

Едно време, преди технологиите и медицината да напреднат до толкоз, че полът на  децата да се открива още при започване на бременността, дамите са гадаели за него по корема на родилката. Според поверието в случай че коремът се оформя по-ниско, както е при Бориславова,  бебето ще е момиче. Има и национално поверие, че бременните с момиченце качват повече килограми, тъй като им се хапват главно сладки храни. Напоследък юристката се е окръглила доста Освен на коремче е наддала в ханша и бедрата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР