Бременната годеница на Борис Джонсън Кари Симъндс прекара седмицата в

...
Бременната годеница на Борис Джонсън Кари Симъндс прекара седмицата в
Коментари Харесай

Бременната годеница на Борис Джонсън 7 дни на легло заради симптоми на COVID-19

Бременната избраница на Борис Джонсън Кари Симъндс прекара седмицата в леглото със признаци на ковид. Това разкри самата тя в Twitter.

Припомняме, че министър председателят на Англия даде позитивен тест за Covid-19 предходната седмица и бе заставен да се изолира.

31-годишната Кари сподели: „ Прекарах предходната седмица в леглото с главните признаци на ковид. Не ми се постановяваше да се тествам и след седем дни отмора се усещам по-силна ".

Не е известно дали бременните дами са по-склонни да заловен ковид. Миналия месец основният доктор на Англия ги сложи в категорията на уязвимите като защитна мярка.

В скорошно видео известие министър председателят Борис Джонсън удостовери, че продължава да има висока температура и затова ще остане в изолираност, макар че трябваше да излезе от нея 7 дни след позитивния тест.

Той сподели: „ Въпреки че се усещам по-добре и изкарах седем дни изолираност, уви към момента имам един от признаците, нищожен признак - към момента имам температура. Така че в сходство с държавните препоръки би трябвало да продължа самоизолирането си, до момента в който този признак отмине “.

Превод: БЛИЦ

I’ve spent the past week in bed with the main symptoms of Coronavirus. I haven’t needed to be tested and, after seven days of rest, I feel stronger and I’m on the mend.
— Carrie Symonds (@carriesymonds) April 4, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР