Бременната Гери Малкоданска няма да минава под венчило с бащата

...
Бременната Гери Малкоданска няма да минава под венчило с бащата
Коментари Харесай

Бременната Гери Малкоданска няма да се жени

Бременната Гери Малкоданска няма да минава под венчило с бащата на бебето – интериорния дизайнер Алекс Ковачев.

Той не е почитател на брака, писа „ Уикенд”. Синоптичката обаче се надява да го върже вечно и с бебето, и с бизнеса, който дружно въртят.

Червенокосата някогашна манекенка, като всяка естествена жена, имала огромно предпочитание да се омъжи за бащата на детето си. Но вместо да жертва ергенлъка в името на любовта, той я убедил, че подписът не значи нищо. В последна сметка Малкодандка приела да живее в грях със своя фаворит, само че имала потребност от спомагателни гаранции за любовта им, с изключение на бебето, което чака. Тя се присъединила и в бизнеса на Алекс. Двамата управляват компания за търговия с първокласни артикули за дома, ползвайки всяко тв предаване, в което ги канят, за реклама на продуктите си. Цените на стоките са такива, че човек със здрав разсъдък мъчно би ги платил.

Едно кафениче да вземем за пример коства близо 250 лв., а дъска за рязане – 300. Въпреки това очевидно се намират хора, които ги купуват, защото Гери се хвалела, че бизнесът покрива всичките ѝ разноски, а работата в Нова тв е единствено за поддържане на звездния ѝ имидж. Освен това била уверена, че Алекс в никакъв случай няма да я изостави, тъй като това би означавало да не помни и за детето, и за работата си.

Според познати на дизайнера обаче тази скица към този момент е играна и то без резултат. Бебето, което звездата на Нова чака, ще бъде първо за нея, само че не и за нейния обичан. Той към този момент има едно отгледано дете от предходна връзка с жена, за която също е отказал да се ожени. По информация на „ Уикенд”, и с нея интериорният дизайнер е въртял бизнес, единствено че в региона на рекламата и високите технологии. В един миг се почувствал незадоволен, зарязал и дамата, и детето, и работата, и сменил посоката. Насочил се към обзавеждането, паралелно с това почнал да води графа в предаването „ Мармалад” на Би Ти Ви, което употребил за самореклама.

Бременната Гери била сигурна, че няма да я сполети ориста на изоставената някогашна половинка на мъжа ѝ. Тя твърдо вярвала в любовта на Алекс и не го притискала за брак. Даже казвала, че в случай че инцидентно ѝ предложи, ще му откаже да се оженят, повтаряйки думите му, че подписът не значи нищо. Почти никой обаче не ѝ вярвал.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР