Бременната Деси Слава вади поне по 50 бона на месец

...
Бременната Деси Слава вади поне по 50 бона на месец
Коментари Харесай

Бременната Деси Слава прави фурор! Скъсват я от участие заради бременното коремче, а тя го крие

Бременната Деси Слава вади най-малко по 50 бона на месец от възнаграждения, откогато се разбра, че ще става майка на второ дете. Певицата е залята с предложения за работа и не смее да откаже нито една, тъй като се тормози, че скоро ще й се наложи да се отдръпна от сцената и кранчето ще бъде врътнато най-малко за няколко месеца – написа „ Уикенд “.
Ако се има вяра на слуховете, през октомври Деси Слава ще роди второто си дете, а това значи, че евентуално ще работи най-вече до септември – разяснява изданието. После, съдейки по практиката на множеството си колежки, най-малко 4 месеца няма да се качи на сцената. През това време няма да получи и стотинка, в случай че не се брои мизерният размер на майчинските, които се изплащат в Българи. Фактът, че скоро се отдръпва от работа, както и желанието на почитателите да я видят с коремче, внезапно вдигнали интереса към изпълнителката.

Феновете единствено дето не са почнали да се бият, с цел да се снимат с бременната си фаворитка. Тя продължава обаче с опитите си да крие деликатното си положение. На учестия пристяга корема си с големи колани, в това време е спряла да разгласява фотоси на формалната си интернет страница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР