Бременна учителка в начално училище, страдаща от остро сутрешно гадене,

...
Бременна учителка в начално училище, страдаща от остро сутрешно гадене,
Коментари Харесай

Бременна учителка посегна на живота си, след като имаше същото екстремно сутрешно гадене като Кейт Мидълтън

Бременна учителка в начално учебно заведение, страдаща от остро утринно гадене, посегна на живота си, откакто медицинският личен състав утежни психологичното й положение, сподели през днешния ден следовател.

26-годишната Джесика Кроншоу в началото беше въодушевена, че чака първото си бебе с колегата си Еди Лек, само че беше „ сведена до черупка “ вследствие на хиперемезис гравидарум (HG), същата форма на гадене и повръщане, изпитани от принцесата на Уелс.

Джесика се оплака, че се усеща „ надолу “, само че медиците не съумяха да виждат утежняването на психологичното й здраве. Те също по този начин й споделиха погрешно, че единственото лекарство, което облекчава признаците й, може да навреди на нероденото й дете. В отговор тя понижи дозата си.

Говорейки по време на следствието, нейният сътрудник Еди сподели: „ Имаше възприятието, че никой не ни слуша. “ Но в границите на шест седмици майката на Джесика Сюзън откри обичаната си щерка обесена в спалнята си в фамилния дом в Акрингтън, Ланкашир. Парамедиците я реанимираха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР