Бременна пловдивчанка отнесе шамари заради непослушно куче, научи ексклузивно Марица.бг.

...
Бременна пловдивчанка отнесе шамари заради непослушно куче, научи ексклузивно Марица.бг.
Коментари Харесай

Скандал! Бременна пловдивчанка отнесе шамари заради куче

Бременна пловдивчанка отнесе плесници поради непослушно куче, научи извънредно Марица.бг.

Минути преди 21 часа нощес на бул. “Васил Априлов” се разиграл противен скандал, описаха очевидци. Бременна жена излязла на разходка с домашния си любим. Кучето обаче се разлаяло по преминаваща група мъже. Това станало мотив за скандал, при който бъдещата майка отнесла няколко шамара. Афектирана, дамата се развикала. На помощ се притекъл приятелят й, който бил наоколо.

Крясъците и размяната на удари привлекли вниманието на клиенти на заведение, което се намира на отсрещната страна на булеварда. Трима мъже пресякли пътното платно на тичешком и се намесили, с цел да разтърват скандалджиите.

Виковете “Как ще биеш бременната ми жена, бе” и “Що ме удряш” огласяли квартала още няколко минути. Групата, която към този момент наброявала 7-8 мъже, множеството голи до кръста, и бременната, траяли разногласието в по-нормален звук. Периодично обаче се чували нови крясъци.

Покрай воинстващата група минали десетки минувачи, само че единствено един от тях решил да се обади в полицията. Сигналът е подаден в 21,08 часа. Патрулката от близкото районно пристигнала в 21, 15 часа, а двамата униформени останали на място да обясняват случая.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР