Бременна жена твърди, че бита от директора на ОУ Паисий

...
Бременна жена твърди, че бита от директора на ОУ Паисий
Коментари Харесай

Скандал! Директор на училище бие бременна жена

Бременна жена твърди, че бита от шефа на ОУ „ Паисий Хилендарски ” в Бяла. Инцидентът станал, откакто бъдещата майка поискала да бъде върнат телефонът на по-малката й сестра, който бил лишен в час. Версията на набедения шеф обаче е напълно друга. Той твърди, че е атакуван пръв и се е защитавал, споделя нова тв.

„ В сряда отидох да приказвам с шефа, тъй като всякога сестра ми се връща разплакана от учебно заведение. Учителите и децата я наскърбяват. Майка ми също е ходила при шефа. Тя се върна разплакана, тъй като я бил блъснал. Затова отидох и аз. Видяхме се във фоайето. Не успяхме да приказваме. Аз потеглих да приказвам и той ме атакува. Удряше ми плесници и ме ритна ”, описа в ефир бременната Мария Стоянова. Тя добави, че е подала тъжба в полицията и си е изкарала здравно.

„ Поводът е, че учителка е лишила телефона на сестра й в час по математика, откакто й е направила няколко забележки да не си играе на него. Момичето отхвърля да напусне стаята. След към половин час дойде и съответната бременна сестра, която твърди, че е бита от мен. Тя влезе в постройката доста нападателно и защитата не съумя да я спре. Насочи се към мен и стартира да наскърбява учебното заведение, учителите и мен. Аз също съм подал тъжба против нейните дейности ”, сподели шефът на учебното заведение Дилян Дончев. Той твърди, че Мария го е блъснала и това го е предизвикало, само че отхвърля да разяснява нейните изказвания по отношение на насилието против нея. От своя страна бременната жена съобщи, че не е удряла шефа. Семейството на Мария сподели, че ще подаде правосъден иск и ще си търси правата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР