Бременна жена остана съсипана, след като разбра за любовната връзка

...
Бременна жена остана съсипана, след като разбра за любовната връзка
Коментари Харесай

`Съпругът ми има любовна връзка с майка ми - тя иска да избяга с него`

Бременна жена остана унищожена, откакто разбра за любовната връзка на брачна половинка си със личната й майка. 26-годишната се натъкна на експлицитни известия сред двойката на телефона на брачна половинка си, оставяйки я несигурна дали да ги конфронтира за тайната им връзка.

Тя разкри в Reddit: „ Разбрах брачна половинка си, 30, прави секс с майка ми, 52. Честно казано, не знам по какъв начин да отвръщам. Бременна съм в четвъртия месец и се пробвам да не се стресирам, защото е неприятно за бебето. " Тя имаше съмнения за изневярата на брачна половинка си, само че в никакъв случай не предполагаше, че „ другата жена “ ще бъде личната й майка.

Тя си спомни какъв брой разчувствуван беше той, когато тя разгласи бременността си, обсипвайки я с любов. Но държанието му се промени фрапантно две седмици по-късно. Тя сподели: „ Той ме целуваше и ми споделяше какъв брой е късметлия да ме има, само че в този момент се е трансформирал. Около две седмици след изненадващото ми известие той спря да ме прегръща и целува както нормално. “

„ Той спря да яде ястията, които му пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР