Брекзит вече струва на британската икономика най-малко 80 милиарда британски

...
Брекзит вече струва на британската икономика най-малко 80 милиарда британски
Коментари Харесай

Великобритания вече изгуби £80 млрд. от Брекзит

Брекзит към този момент коства на английската стопанска система минимум 80 милиарда английски лири от провеждането на референдума за Европейски Съюз през 2016 година Сценарий Брекзит без съглашение може да докара до изключително понижаване на главната рента.

Това заяви представител на Банката на Англия, представен от " Гардиън ".
 Стърджън желае гаранции за сюжет Брекзит със договорка
Стърджън желае гаранции за сюжет Брекзит със договорка

Но Шотландия се готви и за различен сюжет

Гертян Влийг, член на Комисията по парична политика към банката, означи в Лондон, че от гласуването през юни 2016 година английската стопанска система е изгубила към 2% от Брутният вътрешен продукт в съпоставяне със сюжет , при който няма обилни стопански събития в страната.

Той добави, че Обединеното кралство е изгубило по 40 милиарда английски лири на година или към 800 милиона лири на седмица .

Кампанията за Брекзит твърди, че могат да бъдат спестявани по 350 милиона лири на седмица от таксите за участието в Европейски Съюз . Според евроскептиците вместо това парите могат да отидат за Националната здравна работа. Това беше един от основните доводи на евроскептиците по време на акцията преди допитването.

" Шин Фейн ": Брекзит без договорка води до референдум за обединяване на Ирландия

Ирландските националисти се превъзбудиха

По думите на Гертян Влийг бизнес вложенията на Острова са блокирани на равнище към 0% след спад от 3,7 на 100 през 2018 година Според него това е доста извънредно предвид на вложенията в международен мащаб.

По-рано гуверньорът на Банката на Англия Марк Карни съобщи, че вотът на референдума ще коства на семействата към 900 английски лири изгубени приходи.
 Ford напуща Англия поради Брекзит
Ford напуща Англия поради Брекзит

Компанията има два завода на Острова…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР