Брекзит пречи на британската икономика. Той дотолкова раздели страната, че

...
Брекзит пречи на британската икономика. Той дотолкова раздели страната, че
Коментари Харесай

Клинтън: Брекзит пречи на британската икономика, разделя британците

Брекзит пречи на английската стопанска система . Той дотолкоз раздели страната, че хората се занимават единствено с него, вместо с по-важни вътрешни стопански въпроси, със основаването на работни места. Това съобщи някогашният американски държавен секретар Хилари Клинтън.

Припомняме, че тя сега е на английска обиколка по представянето на книгата си, като в изявленията разяснява настоящи английски политически въпроси.

Бившият претендент за президент на Съединени американски щати отговаряше и на въпроси за американската политика - от загубата си през 2016 година от президента Доналд Тръмп до насилието против депутати.
 За Хилари Клинтън е срамно, че Англия към момента не е разгласила отчет за намесата на Русия
За Хилари Клинтън е срамно, че Англия към момента не е разгласила отчет за намесата на Русия

Той включва изказвания за шпионаж, подривна активност и интервенция в изборите

В диалог с австралийския министър председател Джулия Гилърд, тя съобщи: " Вашата страна е разграничена сега, също както и нашата. Пропускаме огромни благоприятни условия.

Гледах отдалеко, до момента в който някогашният английски министър председател Тереза ​​Мей се опитваше още веднъж и още веднъж да измисля нещо, което да дава отговор на желанията на гласоподавателите, само че това в действителност може да работи по метод, който да не вреди на Обединеното кралство. Мисля, че към момента сте на едно и също място и след тези избори най-сетне може да се вземе решение и тогава да видите какви са следствията. Не мисля, че към момента някой в действителност схваща същинските последствия., сподели още тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР