"Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие, а

...
"Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие, а
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие

"Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие, а несъмнено и за идващото, в случай че се случи ". Тази позиция изрази пред БНР евродепутатът Андрей Ковачев, съгласно който въпросът, който доста хора към този момент си задават в самата Англия, е за какво изобщо се прави това.

"Все повече са гласовете за искане за второ допитване до жителите на Англия, дали одобряват тази договорка, която към момента не съществува, и дали одобряват без договорка да изоставен безредно Европейски Съюз. Базирано на доста подправени вести и на доста дезинформация беше проведен предходният референдум ".

"Ние, останалите членки на Европейски Съюз, не можем да създадем никаква отстъпка, тъй като решението за овакантяване е на Англия, не на Европейски Съюз, и това решение за овакантяване води до съответните последствия ", разяснява още Ковачев:

"Вие не можете да се откажете от някакъв абонаментен контракт или проект за закупуването на нещо, което всеки месец би трябвало да получавате, да не плащате повече и по-късно да желаете от съответния производител да ви го доставя всеки месец, да продължава да ви го доставя ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР