Брекзит да не повлияе по никакъв начин на правата на

...
Брекзит да не повлияе по никакъв начин на правата на
Коментари Харесай

Борисов поиска от Мей Брекзит да не повлияе на правата на българите във Великобритания

Брекзит да не повлияе по никакъв метод на правата на българите. Както на тези, които от години са във Англия, по този начин и на тези, които следва да отидат в страната в бъдеще. Това е изискал министър председателят Бойко Борисов при диалога си през днешния ден с премиера на Обединеното кралства Тереза Мей. " Лошо нещо е Брекзит, би трябвало да го преодолеем, да минем през него ", допълнил министър-председателят на България.

След срещата Борисов разгласи също, че има огромна опция, завършващите български учебни заведения във Англия възпитаници, да държат изпити на родния си език. Тереза Мей е приела поканата на Бойко Борисов да посети България през май.

Пред публицистите, след срещата, българският министър председател не изневери на обичайния си жанр като означи: " Не че съм толкоз прекрасен ме канят, само че това, което направихме за Балканите, се прави оценка високо ".

Живописно изясни и по какъв начин е бил почерпен с британски чай. " Пихме, споделих на Тереза Мей, дай да забележим този британски чай, четох, четох в България, че ще пия британски чай, дай да го видя ", сподели Борисов пред. В България той счита да впечатли Тераза Мей с кисело мляко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР