Брекзит без сделка би навредил на Великобритания повече, отколкото на

...
Брекзит без сделка би навредил на Великобритания повече, отколкото на
Коментари Харесай

Юнкер предупреди Лондон: Твърдият Брекзит е по-лош за вас, отколкото за ЕС

Брекзит без договорка би навредил на Англия повече, в сравнение с Европейския съюз, изрази мнение ръководителят в оставка на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, представен от Ройтерс.

Англия притиска EС да промени изискванията на съглашението за излизането й от Съюза. Според нея, ако не направи компромис, Брюксел ще би трябвало да поеме отговорност за Брекзит без договорка.

Пред локален австрийски вестник обаче Юнкер акцентира, че не Европейски Съюз, а таман Лондон би потърпевш най-вече от сходна развръзка.

" Ако се стигне до корав Брекзит, той не е в полза на никого, само че британците ще бъдат огромните губещи ", безапелационен бе той.

Той уточни още и, че от Европейския съюз са изяснили, че не са подготвени за нови договаряния, а единствено за спомагателни уточнения в границите на политическите заявления, които контролират бъдещите връзки сред Обединеното кралство и Европейския съюз./ Pik.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР